Blog o křečcích a morčatech!!
Prosím hlásněte pro Snížka ZDE!

Hodnocení SB

14. prosince 2008 v 9:45
Tak je 14.12.2008 a je hodnocení SB!Ale kvakva a
Berushka neodepsali a měli na to týden co s nimi?


Bublinka:tak Bublinka si asi nepřečetla celý článek ale
na můj blog chodí pravidelně,píše komentáře,má hodně článků
a hezký blog takže si ji nechávám =o)

Mummye:Tak mummye mi odepsala píše komentíky,chodí na můj blog
má hodně článků a skvělí blog takže si samozřejmě taky nechávám=o)

Lojzinka:Má nádherný blog píše komentíky a na svůj blog taky píše hodně
článků takže si nemůžu stěžovat takže si ji nechávám =o)

Bella:Je to suprový SB chodí na můj blog píše komentáře
má pěkný blog a píše hodně článků =o) takže nechávám.

Kvakva:Dříve psala na můj blog často a měla taky hodně článků
ale teď už na svůj blog nepíše a ani mě nepíše tak teda nevím =o(

Nicegirl4:Je to pohodoví SB chodí na můj blog ale nepíše moc komentíků
a na svůj blog píše málo článků ale má je pěkné má moc pěkný blog =o)

Zuzka:Má hezký blog moc ji chválím píše komentíky a píše mnoho články
=o)

Hryzalka:není na co si ztěžovat protože nemá moc času tak vždycky přes víkend
mi napíše komentíky má mooooc pěkné článka takže super =o)

Pískalka:má moc článků,pěkný blog píše komentáře takže je to suprový
SB.

Anetka:chodí na můj blog píše komentíky ona taky píše hodně
článků a má moc pěkný blog o pejscích takž e super!=o)

Berushka:ještě mi nenapsala ani jeden komentík a má málo článků
tak mi poraďte co sní jinak má moc pěkný blog.

Mišula:Má pěkný blog píše komentíky takže je to moc dobrý SB.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Anetka Anetka | Web | 14. prosince 2008 v 10:15 | Reagovat

jupííííííííííí jupíííííí jupííííí děkuju

2 Hamsterka Hamsterka | Web | 14. prosince 2008 v 13:49 | Reagovat

jé děkuju za tak kwásný hodnocení

3 Lojzinka Lojzinka | Web | 14. prosince 2008 v 14:49 | Reagovat

Jeee díky..no snŽÍM SE PSÁT HODNĚ A KE VŠEM HODNĚ CHODIT NĚKDY TO JDE,ALE NĚKDY BOHUŽEL!!

4 Pískalka tvoje ♥love♥ ♥SB♥ Pískalka tvoje ♥love♥ ♥SB♥ | Web | 14. prosince 2008 v 15:20 | Reagovat

Jé moc díky že sem dobrý SBénko=)

5 Mummye Mummye | Web | 14. prosince 2008 v 15:48 | Reagovat

Jé, jsem moc ráda, že jsem pořád tvým SB a že mě tak chválíš :)

6 NiceGirl4 NiceGirl4 | Web | 14. prosince 2008 v 20:22 | Reagovat

Tak já je nedávám moc často, protože čekám až si ten článek přečte co nejvíc lidí víš, jinak mám velkou zásobu článků, a komentíky  ti  dáva skoro každý den. Ty si moje nejoblíbenější SB na které chodím  asi nejčastěji

7 pav009 pav009 | Web | 15. prosince 2008 v 16:27 | Reagovat

promin, ale toto se nedá prerušit: toto je hvezda lásky *, a když ji do mesíce pošleš 15 lidem (i mně), budeš chodit s tím, koho milujes.....Když nepošles, ztratiš milovanou osobu.....navždy. Tvoje budoucí láska si uvedomí, že te miluje.Neco dobrého se stane zítra mezi 13:00 a 14:00 hodinou, je jedno kde budeš! Priprav se na šok! Když tento retez pretrhneš, budeš mít 10 let problémy ve vztazích,děkuji

8 mišula mišula | Web | 15. prosince 2008 v 16:29 | Reagovat

jsem rada ze jsem tovje suprovy SB :-)

9 kvakva kvakva | Web | 15. prosince 2008 v 19:42 | Reagovat

AHOJ som späť.... takže prepáč že som tu dlho nebola vynahradím to!!! papa

PS: pekný design

10 kvakva kvakva | Web | 15. prosince 2008 v 19:43 | Reagovat

A to že som nepísala to preto lebo som mala zaracha prepáááááč!!!!!

11 pav009 pav009 | Web | 16. prosince 2008 v 8:49 | Reagovat

ahoj máš u mě diplom::_)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 Anetka Anetka | Web | 16. prosince 2008 v 13:34 | Reagovat

promin, ale toto se nedá prerušit: toto je hvezda lásky *, a když ji do mesíce pošleš 15 lidem (i mně), budeš chodit s tím, koho milujes.....Když nepošles, ztratiš milovanou osobu.....navždy. Tvoje budoucí láska si uvedomí, že te miluje.Neco dobrého se stane zítra mezi 13:00 a 14:00 hodinou, je jedno kde budeš! Priprav se na šok! Když tento retez pretrhneš, budeš mít 10 let problémy ve vztazích,děkuji

13 pav009 pav009 | Web | 16. prosince 2008 v 14:16 | Reagovat

ahoj Lenko máš u mě diplom::_)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 stella stella | Web | 16. prosince 2008 v 15:26 | Reagovat

promin, ale toto se nedá prerušit: toto je hvezda lásky *, a když ji do mesíce pošleš 15 lidem (i mně), budeš chodit s tím, koho milujes.....Když nepošles, ztratiš milovanou osobu.....navždy. Tvoje budoucí láska si uvedomí, že te miluje.Neco dobrého se stane zítra mezi 13:00 a 14:00 hodinou, je jedno kde budeš! Priprav se na šok! Když tento retez pretrhneš, budeš mít 10 let problémy ve vztazích,děkuji

15 kvakva kvakva | Web | 16. prosince 2008 v 16:52 | Reagovat

:) zasa sa hlásim (:

16 NiceGirl4 NiceGirl4 | Web | 17. prosince 2008 v 8:23 | Reagovat

promin, ale toto se nedá prerušit: toto je hvezda lásky *, a když ji do mesíce pošleš 15 lidem (i mně), budeš chodit s tím, koho milujes.....Když nepošles, ztratiš milovanou osobu.....navždy. Tvoje budoucí láska si uvedomí, že te miluje.Neco dobrého se stane zítra mezi 13:00 a 14:00 hodinou, je jedno kde budeš! Priprav se na šok! Když tento retez pretrhneš, budeš mít 10 let problémy ve vztazích,děkuji

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama